Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus'un İncilerinden Hayvanları Koruma Günü'nde Anlamlı Mesaj
Okyanus'un İncilerinden Hayvanları Koruma Günü'nde Anlamlı Mesaj
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri'nde 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle düzenlenen etkinliklerde, hayvan sevgisini yüreklerinde hisseden öğrenciler, "Hayvanları Sevelim, Onlara Eziyet Etmeyelim" mesajı verdiler.

Okyanus'un incileri, doğa ve hayvan sevgisini özümseyerek yetişiyorlar...
 
4 Ekim Hayvanları Koruma Günü, Okyanus Kolejleri'nde çeşitli etkinliklerle kutlandı.
 
Güneşli Okyanus Koleji'nde hayvan resimleri ve mesajların yer aldığı dövizleri taşıyan öğrenciler, okulun girişinde toplanarak coşkulu bir etkinlik yaptılar.
 
Etkinlik için sembolik olarak kafese konan beyaz güvercinler, öğrenciler tarafından "Tüm hayvanlar için özgürlük" sloganıyla kafesin kapağı açılarak salıverildi. Güvercinlerin uçmasını sevinçle izleyen öğrenciler, onları özgürlüğe kavuşturmanın mutluluğunu yaşadılar.
 
4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Fatih Okyanus Koleji 3-A ve 4-A Sınıfı öğrencileri de Fatih İlçesi'nde kedileri besleme etkinliği yaptılar.
 
Kediler için kedi maması ve süt getiren öğrenciler, doğanın bu sevimli canlılarını beslerken hem eğlendiler hem de hayvan sevgisini yüreklerinde hissettiler.
 
Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul Kademesi öğrencileri de Hayvanları Koruma Günü'nde, okula getirilen hayvanları sevgi çemberine aldılar. Özellikle köpek ve papağana büyük ilgi gösteren öğrenciler, sevimli dostlarıyla keyifli dakikalar geçirdiler.
 
Halkalı Okyanus Koleji'nde de 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde öğrencilere Konferans Salonu'nda program sunuldu.
 
1-C Sınıfı öğretmeni Büşra Şentürk'ün öğrencilere hayvan sevgisi aşılamaya ve hayvanları korumaya yönelik olarak hazırladığı program sonunda duygulu anlar yaşandı. Büşra Şentürk'ün sunumuyla öğrenciler hayvanlar hakkında hiç bilmedikleri konularda da bilgi sahibi oldular.
 
Avcılar Okyanus Koleji 3. Sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü gösterisi de öğrenciler ve veliler tarafından çok beğenildi.

Renkli ve düşündürücü etkinliklerin olduğu gösteride, programın sunumu ve izleyenlerin dikkati herkesi ayrıca memnun etti.

Oynanan skeçler, okunan şiirler ve diğer bütün faaliyetlerle "hayvan sevgisi" vurgulanmaya çalışıldı. Hayvanları korumanın bir insanlık borcu olduğuna dair mesajlar verildi. Programı izleyen veliler memnuniyetini dile getirerek, öğrencileri alkış yağmuruna tuttular.

Sancaktepe Okyanus Koleji İlkokul öğrencileri de, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nü evlerinden getirdikleri hayvanlarla kutladılar. 1. Sınıf minikleri, oyuncak hayvanları ile etkinliği renklendirirken, tüm öğrenciler oyunlarla hayvanları korumanın, doğanın ve yaşamın önemini öğrenerek, keyifli zaman geçirdiler.

 
 
 

Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
05 Ekim 2013, Cumartesi 17:08
Okunma
:
6.890 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları