Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus'un Genç Mucitlerine Ödül
Okyanus'un Genç Mucitlerine Ödül
  • Paylaş
AB IYIPO Genç Mucitler Proje Yarışması ile 44. TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Arası Proje Yarışması'nda Okyanus Kolejleri'ne yeni başarılar kazandıran Avcılar Fen ve Proje Lisesi öğrencileri, düzenlenen törenle ödüllendirildiler.

Okyanus Kolejleri, ulusal ve uluslararası yarışmalarda büyük başarılara imza atan öğrencilerini kutladı...

AB IYIPO Genç Mucitler Proje Yarışması ile 44. TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda Okyanus Kolejleri'ne yeni başarılar kazandıran Avcılar Okyanus Koleji öğrencileri Cafer Can Arslan, Selim Enes Kılıçaslan, Merve Deniz Ünal, Berna Şahin, Elifsu Aslan, Bilge Kurt ile proje danışman öğretmenleri Eyüp Çakal, Eylem Akman ve Özge İpek; 10 Mayıs 2013 Cuma günü düzenlenen törende ödüllendirildiler.

Başarı plaketleri Okyanus Kolejleri Genel Müdür Yardımcısı Bekir Mazman tarafından öğrencilere ve danışman öğretmenlere takdim edilirken, proje başarıları altın hediyesiyle taçlandırıldı.

Okyanus Kolejleri AB IYIPO Genç Mucitler Proje Yarışması'nda 2 altın, 1 gümüş madalya alarak yine Türkiye'nin gururu olmuştu. Yarışmada,  Bilgisayar alanında Eyüp Çakal rehberliğinde Avcılar Okyanus Koleji Fen ve Proje Lisesi öğrencileri Selim Enes Kılıçaslan ve Cafer Can Arslan'ın hazırladığı "Person Oriented 3-D İmage" Projesi,  1.'liği elde ederek, altın madalya alıp, aynı zamanda "En Değerli Proje" seçilmişti.

Eylem Akman rehberliğinde Merve Deniz Ünal ve Berna Şahin'in hazırladığı "Fuzzy Logic Application In Discipline Commitee" Projesi de yarışmada Matematik alanında 1. olmuştu.

Yarışmaya Özge İpek rehberliğinde katılan, Elifsu Aslan ve Bilge Kurt'un hazırladığı "Phalatales In School Materials" adlı Kimya projesi ise, 2. olarak gümüş madalya kazanmıştı.

44. TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda ise Bilgisayar alanında hazırlamış oldukları "Kişiye Odaklı 3 Boyutlu Görüntü" isimli projeleri ile Avcılar Okyanus Koleji öğrencileri Cafer Can Arslan ve Selim Enes Kılıçaslan 1. olmuştu.

Okyanus Kolejleri’ne kazandırdıkları bu büyük başarılardan dolayı genç mucitlerimizi ve proje danışman öğretmenlerini  kutlar, başarılarının devamını dileriz.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
13 Mayıs 2013, Pazartesi 14:50
Okunma
:
2.016 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları