Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus'un Eğitim Kadrosu, "12. IB Günü"nde
Okyanus'un Eğitim Kadrosu, "12. IB Günü"nde
  • Paylaş
Uluslararası Bakalorya Programı'na (IB) Bahçeşehir Kampüsü ile aday olan Okyanus Kolejleri, "Daha İyi ve Sınırsız Bir Dünya İçin El Ele" başlıklı "12. IB Günü"ne yönetici ve öğretmen kadrosuyla katıldı.

"Yaşam İçin Eğitim" ilkesiyle 144 ülkede, 3 bin 556 okulda uygulanan Uluslararası Bakalorya Programı'na (IB) Bahçeşehir Kampüsü ile aday olan Okyanus Kolejleri, bu konudaki çalışmalarını sürdürüyor...

Tüm Türk IB Okulları yöneticilerinin, eğitimcilerinin, yüksek öğrenim kurumlarında görev yapan ve çalışmalarında Uluslararası Bakalorya Programları'na yer veren akademisyenlerin katıldığı "Daha İyi ve Sınırsız Bir Dünya İçin El Ele" başlıklı "12. IB Günü", 13 Nisan 2013 Cumartesi günü Beykent Üniversitesi Şişli Ayazağa Kampüsü'nde yapıldı. Okyanus Kolejleri de 12. IB Günü'ne yönetici ve öğretmen kadrosuyla katıldı.

Bugün dünyadaki birçok eğitim kuruluşu ve eğitimcinin hedefi; daha evrensel düşünebilen, bilgili, duyarlı ve farklılıklara saygı duyarak çatışmalara çözüm üretebilen bireyler yetiştirmektir.

Uluslararası Bakalorya Örgütü; hedefi bu yönde kesişen tüm kişi ve kuruluşlara bu bağlamda profesyonel öncülük etmektedir. Dünyanın en iyi ve en dinamik eğitim ve öğretim programlarının öğretilmesine, uygulanmasına, ölçme değerlendirilme ve raporlandırılmasına önemli bir çerçeve sunmaktadır.

Uluslararası Bakalorya Sistemi'ni uygulayan tüm Türk IB okullarının katıldığı 12. IB Günü'nde, eğitim-öğretim alanındaki en iyi, en güncel, en dinamik uygulamalar, görüş ve düşünceler paylaşıldı.

IB Programları, "Yaşam İçin Eğitim" anlayışıyla dünyanın her yerindeki öğrencileri farklılıkları olan başka insanların da haklı olabileceklerini anlayan, etkin, sevecen ve yaşam boyu öğrenme ilkesiyle yetişmiş kişiler olmaya yönlendiriyor.

IB-PYP (İlk Yıllar) ve MYP (Orta Yıllar) programları için Bahçeşehir Kampüsü ile adaylık sürecini başlatan Okyanus Kolejleri, öğretmen ve yönetici kadrosunu IB Programı kapsamında eğitimlerle en iyi şekilde hazırlamayı ve eğitim kalitesiyle fark yaratmayı hedefliyor.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
16 Nisan 2013, Salı 14:52
Okunma
:
2.793 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları