Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus'ta, "Quiz Show" Heyecanı
Okyanus'ta, "Quiz Show" Heyecanı
  • Paylaş
Avcılar , Bahçeşehir, Sancaktepe, Güneşli ve Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde düzenlenen Quiz Show'da öğrenciler, genel kültür ve bilgilerini yarıştırarak eğlenceli bir İngilizce etkinliği yaptılar.

Okyanus Kolejleri'nde düzenlenen eğlenceli İngilizce yarışmaları Quiz Show'la devam ediyor...

Avcılar Okyanus Koleji lise öğrencileri, 7 Mart 2013 Perşembe günüQuiz Show'da yarıştı. 9., 10. ve 11. Sınıf öğrencilerinin kıyasıya yarıştığı genel kültür ve bilgi yarışmasında heyecanlı anlar yaşandı.

İngilizce Bölümü'nün hazırladığı sorular yarışmacıları hem düşündürdü, hem de İngilizce pratiği yapmalarını sağladı.

Dünyanın en iyi üniversitelerinin isimleriyle yarışan öğrenci grupları, yine kendileri gibi öğrenci arkadaşları Fuad Akgün ve İsmet Sağlamer'in sunumunu yaptığı yarışmada doğru cevabı verebilmek için ter döktüler.

Eğlenceli anların yaşandığı yarışmayı California Grubu öğrencileri; Mikail Ceylan, Selin Çerkez, Bilal Yüce ve Hande Altınkılıç kazandı. 

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde de 8 Mart 2013 Cuma günü 5. Sınıflar arasında "Quiz Show" yapıldı. Öğrencilerin genel kültürlerini ölçmeye yönelik düzenlenen yarışma, oldukça çekişmeli geçti.

Bilgi dağarcıklarını yoklayıp sorulara en uygun cevabı bulmak olan yarışan gruplar arasında, yarışmayı 5 kişilik Grup A kazandı ve her öğrenci Okyanus Puanı ile ödüllendirildi.

Sancaktepe Okyanus Koleji 9. Sınıf öğrencileri de 15 Mart 2013 Cuma günü Quiz Show'da yarışarak, eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Güneşli Okyanus Koleji 10. Sınıf öğrencileri de 29 Mart 2013 Perşembe günü, "Quiz Show" ile heyecanlı ve eğlenceli bir İngilizce etkinliği yaptılar.

Genel kültür sorularının cevaplandığı yarışmada öğrenciler grup içinde soruların cevaplarını tartıştıktan, daha sonra ellerindeki kartları doğru cevap için kullandılar. En çok doğru cevabı veren grup yarışmayı kazandı. Öğrenciler bu yarışmada hem İngilizce genel kültür bilgilerini sınadılar, hem de eğlendiler.

Beylikdüzü Okyanus Koleji Lise Kademesi 'nde de 11 Nisan 2013 Perşembe günü İngilizce Zümresi tarafından düzenlenen "Quiz Show"da 9-10-11. Sınıf öğrencileri 4 grup halinde yarıştılar.

16 öğrencinin katıldığı yarışmada öğrenciler; İngilizce, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih, Coğrafya, Edebiyat, Spor ve Güncel konularda hazırlanmış soruların cevabını bulmaya çalıştılar.

İzleyici olan öğrenciler de aynı zamanda tüm branşlardaki bilgilerini İngilizce ile bağdaştırarak kullanma şansı bulurken, yarışmacı arkadaşlarını da desteklediler. İngilizce'nin sadece bir ders olmadığı ve günlük hayatta da kullanılabilir hale getirildiğini görerek, yaşayarak keyifli anlar geçirdiler.

Yarışmada 11. Sınıflar'dan Barış Öztürkmen, Sena Ertaul; 10. Sınıflar'dan Mehmet Gündoğan ve 9. Sınıflar'dan Ezgi Akyüz isimli öğrencilerden oluşan grup birinci oldu ve 20 Okyanus Puanı ile ödüllendirildi. 

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz...


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
15 Nisan 2013, Pazartesi 09:03
Okunma
:
7.078 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları