Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus'ta Karne Sevinci
Okyanus'ta Karne Sevinci
  • Paylaş
2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı'nın ilk döneminin sona ermesiyle, Okyanus Kolejleri'nin tüm kampüslerinde "Karne Coşkusu" yaşandı.

Okyanus Kolejleri'nde 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı'nın 1. Dönemi başarıyla tamamlandı.

Oldukça yoğun geçen dönemin ardından yarıyıl tatiline giren öğrenciler karne heyecanı yaşarken, özellikle Anaokulu ve 1. Sınıf miniklerinin sevinci ise görülmeye değerdi.

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde velilerin de katılımıyla 25 Ocak 2013 Cuma günü saat 09.00'da başlayan törende 1. Sınıf öğrencilerine karne ve madalyaları verildi.

Okul Müdürü Erdem Üzam'ın açılış konuşmasının ardından 1-D Sınıf Öğretmeni Nilüfer Ataman'ın yaptığı konuşma dinleyenlere duygusal anlar yaşattı. Törende daha sonra öğrenciler müzik öğretmenlerinin piyano ile eşlik ettiği Türkçe ve İngilizce şarkılar söylediler.

Öğrencilere karneleri sınıf öğretmenleri tarafından; "Yaşasın Okuyorum" madalyaları ise Okul Müdürü Erdem Üzam ve Kademe Müdür Yardımcısı Tuğba Yalçın tarafından verildi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından tören öğrencilerin dansı ile sona erdi.

Sancaktepe Okyanus Koleji Anaokulu ve İlkokul öğrencileri de, yarıyıl tatiline "Karne Şenliği" ile girdiler. Karnelerini almanın sevincini yaşayan öğrenciler, okulun son gününde hep birlikte pasta keserek, müzik eşliğinde eğlenceli dakikalar geçirdiler.

1-A, 1-B, 3-A ve 4-A Sınıfı öğrencileri, velilerin de katılımıyla yapılan etkinlikte dönem sonu yorgunluklarını attılar. Daha sonra da sınıflarında öğretmenlerinden ilk karnelerini alan minikler oldukça heyecanlıydı.

Anaokulu minikleri de karne heyecanına ortak oldular. İlk kez madalya alan miniklerin mutluluğu gözlerinden okunurken, tüm öğrenciler 2 haftalık sömestr tatiline neşeyle girdiler.

Avcılar Okyanus Koleji'nde de karne heyecanı doyasıya yaşandı. Okul Öncesi kademesinde başarı belgesi ve madalyalarıyla ödüllendirilen miniklerin heyecanı gözlerinden okundu. Bazıları ilk kez bu heyecanı yaşarken tüm öğrencilerin bu güzel anına aileleri de eşlik etti.

Avcılar Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 1. Sınıfları'nda ise okuma etkinliği yapılarak karne heyecanı doya doya yaşandı. "Okuyorum" pastalarıyla anılarını tatlandıran minikler okuma madalyaları ve karnelerini alarak yarıyıl tatiline "Merhaba" dediler.

Okul Öncesi ve İlkokul 1. Sınıf miniklerine sınıf öğretmenleri, karne hediyesi olarak öğrenciyle birlikte çekilmiş fotoğraflarını hediye ettiler.

Ataşehir Okyanus Koleji öğrencileri de karnelerini alarak, bir dönem boyunca verdikleri emeklerin karşılığını almış olmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadılar.

Bayrak töreninde Okulistik Sınavı'nda Türkiye 1.si olan Azra Pehlivan'a, Satranç Turnuvası'nda dereceye giren öğrencilere, Mental Aritmetik birincilerine, Kitap Kurtlarına, İngilizce Yıldızlar'a ve lise kademesinde onur belgesi alan öğrencilere ödülleri verildi.

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
26 Ocak 2013, Cumartesi 09:58
Okunma
:
1.980 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları