Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus'ta İspanyolca Haftası
Okyanus'ta İspanyolca Haftası
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji'nde öğrencilere İspanyolca'yı tanıtmak ve sevdirmek amacıyla düzenlenen "İspanyolca Haftası"nda, şarkı ve danslarla Latin rüzgarı esti.

Okyanus Kolejleri'nde öğrencileri İngilizce'nin yanı sıra ikinci bir yabancı dil öğrenmeye yönlendiren etkinlikler yapılıyor...

Ataşehir Okyanus Koleji İlkokul Kademesi'nde, öğrencilere İspanyolca'yı tanıtmak ve sevdirmek amacıyla 14-18 Ocak 2013 tarihlerinde "İspanyolca Haftası" düzenlendi.

İspanyolca Öğretmeni Hülya Kartal tarafından organize edilen etkinlikte, tenefüslerde İspanyolca şarkılar çalındı ve ilkokul öğrencileri İspanyolca şarkılar söylediler.

Öğrenciler arasında eğlenceli yarışmaların düzenlendiği etkinlikte 2. ve 3. Sınıf öğrencileri Flemenko dansı ile Latin rüzgarı estirdiler.

Lise Kademesi öğrencilerinden Asena Akbaş'ın da İspanyolca şarkılarla renk kattığı etkinliğe öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Etkinliğe katılan tüm öğrencilerimize ve katkı sağlayan İspanyolca Öğretmeni Hülya Kartal ile Fransızca Öğretmeni Betül Kolat'a teşekkür ederiz...


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
23 Ocak 2013, Çarşamba 14:11
Okunma
:
2.823 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları