Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus'ta "Dünya Sağlık Günü" Etkinliği
Okyanus'ta "Dünya Sağlık Günü" Etkinliği
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji 4-A Sınıfı öğrencileri, Eko-Okul etkinlikleri kapsamında "7 Nisan Dünya Sağlık Günü"nü görkemli bir sunumla kutladılar.

Okyanus Kolejleri'nde Eko-Okul etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor…

Sancaktepe Okyanus Koleji 4-A Sınıfı öğrencileri Eko-Okul etkinlikleri kapsamında "7 Nisan Dünya Sağlık Günü"nü görkemli bir sunumla kutladılar.

7-13 Nisan 2013 tarihlerinde yapılan "Temiz Çevre, Sağlıklı Yaşam" etkinliğinde, 4-A Sınıfı'nın gerçekleştirdiği 7 Nisan Dünya Sağlık Günü sunumu; öğrenciler, öğretmen ve veliler tarafından ilgiyle izlenerek büyük beğeni topladı.

Sağlık kurallarını öğretmek ve sağlıklı yaşama bilincine kavuşmak amacıyla düzenlenen etkinlikte; slayt eşliğinde, günün anlam ve önemi anlatıldı, güne uygun şiirler ile sağlıkla ilgili güzel ve özlü sözler okundu.

Sağlıklı yaşam için uymamız gereken sağlık kurallarına dikkat çeken öğrenciler, programın son bölümünde hep birlikte "Mikroplar" şarkısını söylediler.

"Mikropların İnsanlara Etkisi" adlı çizgi film gösterimi ile devam eden kalıcı öğrenmenin sağlandığı bu güzel etkinlik; "Temiz Çevre, Sağlıklı ve Uzun Ömürlü Bir Yaşam" dileği ile sona erdi.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
13 Nisan 2013, Cumartesi 10:34
Okunma
:
2.788 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları