Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus'ta Dünya Kadınlar Günü Kutlamaları
Okyanus'ta Dünya Kadınlar Günü Kutlamaları
  • Paylaş
8 Mart Dünya Kadınlar Günü; Beylikdüzü, Sancaktepe ve Avcılar Okyanus Kolejleri'nde velilere yönelik düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Tüm dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemini dile getirdikleri gün olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Okyanus Kolejleri'nde de velilerin eğlenceli buluşmasına sahne oldu.

Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde 8 Mart 2013 Cuma akşamı 19.00-21.00 saatleri arasında gerçekleştirilen etkinlikte, Bayan Fasıl Grubu velilere müzik ziyafeti sundu. Konferans Salonu'nda yapılan geceye katılan veliler, fasıl müziğiyle neşelendi.

Sancaktepe Okyanus Koleji'nde de, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği açık büfe kahvaltı ile başladı. Güzel bir sohbet ortamı yaratılan etkinlik; zumba, fitness ve oryantal atölyesi ile devam etti. Eğitmenlerin gösterdikleri koreografilere uygun dans ederek eğlenen veliler, Dünya Kadınlar Günü'nü coşkuyla kutladılar.

Avcılar Okyanus Koleji'nde ise, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde veliler, düzenlenen yemek organizasyonunda buluştular. Kolcuoğlu Restoran'da gerçekleştirilen etkinlikte, keyifle yenen yemeğin ardından ikram edilen tatlılarla, sohbet daha da tatlandı.

"Bir kahvenin kırk yıl hatrı vardır" düşüncesiyle yudumlanan kahvelerin ardından, veliler arasında "8 Mart Dünya Kadınlar Günü Özel Çekilişi" gerçekleştirildi ve şanslı anneler hediye kuponlarına sahip oldu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerine katılan velilerimize teşekkür eder, tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarız...

 

 

 

 

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
11 Mart 2013, Pazartesi 11:43
Okunma
:
11.672 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları