Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus'ta AIESEC Ülkeler Panayırı
Okyanus'ta AIESEC Ülkeler Panayırı
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji'nde yapılan AIESEC Ülkeler Panayırı'nda, 15 farklı ülkeden 20 genç lise öğrencileriyle buluştu.

Eğitimin yanı sıra kültür projeleriyle de adından söz ettiren Okyanus Kolejleri, 2 Mart 2013 Cumartesi günü dünyanın üniversite tabanlı en büyük gençlik organizasyonu olan AIESEC İstanbul Ülkeler Panayırı'na ev sahipliği yaptı.

AISEC İstanbul'un bu yıl 8.'sini düzenlediği "Arkadaşımla Tanış" projesine Avcılar Okyanus Koleji İngilizce öğretmenlerinin desteğiyle "Ülkeler Panayırı" sponsoru olan Okyanus Kolejleri, 15 ülkeden gelen 20 üniversite öğrencisini ağırladı.

Milli Eğitim Bakanlığı onaylı; kültürel anlayış, eğitim ve kişisel farkındalık projesi olan "Arkadaşımla Tanış Projesi", Bilgi Üniversitesi ana sponsorluğunda gerçekleştirildi. Proje çerçevesinde yapılan "Ülkeler Panayırı"nda ise kültürlerin buluşma noktası Avcılar Okyanus Koleji oldu.

2 Mart 2013 Cumartesi günü Avcılar Okyanus Koleji'nde 11.00-16.00 saatleri arasında yapılan etkinliğe, Okyanus Koleji öğrencilerinin yanı sıra İstanbul'daki 10 Anadolu Lisesi'nin öğrencileri de katıldı.

Öğrenciler; Kanada, İtalya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Güney Kore, Çin, Moldova, Hindistan, Fas,  Malezya, Kırgızistan, Mısır, Rusya, İran ve Nijerya'dan gelen katılımcılarla sohbet edip, onların kültürlerini tanıma imkanı buldular.

Öğleden önce gerçekleştirilen ve yabancı öğrencilerin ülkelerinin sunumlarıyla başlayan etkinlik, öğleden sonra Gangnam dansı ve her ülkenin yöresel dansının yapılmasıyla devam etti.

Ebru yapımı, okçuluk ve rodeo gibi aktivitelerle devam eden bu eğlenceli etkinlik sonunda öğrenciler, seneye bir daha buluşma sözü vererek vedalaştılar.

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
07 Mart 2013, Perşembe 14:12
Okunma
:
3.182 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Süreyya Göçküncü / 01 Mart 2013, Cuma 11:26
Avcılar Okyanus Koleji İngilizce 11 A sınıfı , dünya ülkelerinden gelecek arkadaşlarını , sabırsızlıkla bekliyor.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları