Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus'lu Miniklerden Doğal Afetlerden Korunma Yolları
Okyanus'lu Miniklerden Doğal Afetlerden Korunma Yolları
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Avcılar Kampüsü 2. Sınıf öğrencileri hazırladıkları afiş ve haberlerle "Doğal Afetler'den" korunma yollarını açıklayan tavsiyelerde bulundular.

Avcılar Okyanus Koleji farklılaştırılmış eğitim çalışmaları dahilinde 1- 5 Nisan 2013 tarihleri arasında 2.sınıf öğrencileriyle etkinlik yapıldı. Hayat bilgisi dersinin “Doğada Olanlara Bak” konusunun kazanımlarına uygun olarak öğrenciler gruplar halinde slogan oluşturup, afiş ve haberleri de ilave ederek, doğada oluşan bu felaketler ve korunma yolları ile ilgili tavsiyelerde bulundular.

Ülkemizde meydana gelen doğal afetlere örnekler vererek, doğal afetlerin yaşanmasında hem doğanın hem insanların rolü olduğunu kavrayan öğrenciler bunlardan korunma yollarını açıkladılar.  Ekip çalışmasını sağlayan ve çoklu zekâ alanına uygun olarak düzenlenen etkinlikte bilişsel, duyuşsal ve psikomotor becerilerin gelişimi sağlandı.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
10 Nisan 2013, Çarşamba 12:04
Okunma
:
3.584 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları