Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejlerinde 5. Sınıf Öğrencilerinin Masal Anlatma Yarışması Final Heyecanı
Okyanus Kolejlerinde 5. Sınıf Öğrencilerinin Masal Anlatma Yarışması Final Heyecanı
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji 5-A sınıfı öğrencisi Beril TUNA 02 Mayıs 2017 Salı günü kendi yazmış olduğu masalı dramatize ederek okulumuza final heyecanı yaşattı.

Okyanus Kolejleri bünyesinde düzenlenen “Masal Anlatma Yarışması” büyük finali 02 Mayıs 2017 tarihinde Okyanus Koleji Halkalı Kampüsünde yapıldı. Masal Anlatma Yarışması finalistleri birbirinden gösterişli kostüm ve sahne dekoruyla seyircilere masal dünyalarını yaşatma olanağı sağladı. Beylikdüzü Okyanus Koleji 5-A sınıfı öğrencisi Beril TUNA kampüsümüzü temsil ederek bizi gururlandırdı.

Öğrencilerin öz güvenlerini ve kendilerini doğru ifade edebilmeleri yolunda birçok kazanımı bünyesinde barındırdı. Beden dili ile birlikte Türkçeyi güzel ve etkili kullanma, bireysel rol yapma becerisi ile empati kurma gibi kıstasları edinmeleri bakımından çok faydalı olan yarışma, seyirciler tarafından da büyük beğeni aldı. Kendi yazdıkları masalların duygu dünyasına giren ve dinleyicileri de masalın içine katan performanslar sergileyen öğrenciler jüriyi etkilemede de başarı gösterdi. Eğlenceli ve kıyasıya rekabetin olduğu yarışma sonunda Türkçe Öğretmenlerinden oluşan jüri üyeleri öğrencilerimizle hatıra fotoğrafı çektirerek öğrencileri katılımları için tebrik etti.

 


Haber
:
Sabriye Kayaş
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Sabriye KAYAŞ
Tarih
:
03 Mayıs 2017, Çarşamba 16:48
Okunma
:
1.065 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları