Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejleri 10 Kasım Törenleri, Sergi ve Yarışmalar
Okyanus Kolejleri 10 Kasım Törenleri, Sergi ve Yarışmalar
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Güneşli ve Beylikdüzü Şubelerinde 10 Kasım Atatürkü anma törenleri düzenlendi.

Okyanus Kolejleri Güneşli ve Beylikdüzü Şubelerinde 10 Kasım Atatürk'ü anma törenleri düzenlendi.

Avcılar

Avcılar Kampüsü iç bahçede 09:05'de yapılan saygı duruşunun ardından Konferans Salonunda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve etkinlikler ile devam etti. Atatürk'ün son balosu ve zeybek görüntüleri izlendikten sonra okul korosunun seslendirdiği ezgiler ile sona erdi.

Törenlerin yanısıra Avcılar Okyanus Koleji 2. Sınıf öğrencileri Florya Atatürk Köşkünü ziyaret ettiler. Görsel Sanatlar dersinde hazırladıkları bayrakları ve çiçekleri Atatürk Köşesine koyan minikler, daha sonra Florya Plajınıda gezerek okula döndüler.

 

Bahçeşehir

Bahçeşehir Kampüsü okul bahçesinde 09:05'de yapılan saygı duruşunun ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve etkinlikler ile devam etti. Atatürk'ün sevdiği şarkılar ve ezgilerin ardından Güzel Sanatlar Lisesinin hazırladığı koro dinletisiyle son buldu.

 

Beylikdüzü

Beylikdüzü Kampüsü 09:05'de yapılan saygı duruşunun ardından Konferans Salonunda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve etkinlikler düzenlendi.

Beylikdüzü Okyanus'un 1'leri Florya Atatürk Köşkü'nü de ziyaret ederek anma haftasına ayrı bir anlam kazandırdılar.

 

Güneşli

Güneşli Kampüsü saygı duruşunun ardından spor salonunda yapılan konuşmalar ile anma törenine devam etti. Daha sonra Konferans Salonunda öğrencilerin okudukları şiirler ve düzenlenen etkinlikler ile sona erdi.

Törenlerin yanında Güneşli Okyanus Koleji 1. ve 3. Sınıf öğrencileri Mustafa Kemal Atatürk’ü okulumuzda açtıkları sergiyle andılar. Sergimizde emeği olan Resim Öğretmenlerimize ve Minik Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ayrıca 9. Sınıf öğrencilerinden Sinem Aslantaş "10 Kasım" konulu kompozisyon yarışmasında Bağcılar İlçe Birincisi olarak okulumuzu gururlandırmıştır. Okulumuz adına öğrencimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

 

Beylikdüzü Okul Öncesi

Beylikdüzü Okul Öncesinde anma töreni 4 yaş gruplarının hazırladığı çelengi Atatürk Köşesine bırakması ve ardından saygı duruşu ile İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. 5 ve 6 yaş gruplarının okudukları şiir ve düzenledikleri gösteriler ile sona erdi.

 

Avcılar Okul Öncesi Avcılar Okul Öncesi anma törenine saat 09:05'de 1 dakikalık saygı duruşunun ardından öğretmenlerin günün anlam ve önemine dair konuşmalarıyla başladı. Daha sonra hazırlanan slayt gösterisi ve miniklerin şiirleriyle tören sona erdi.

 

Güneşli Okul Öncesi Güneşli Kampüsü Okul Öncesinde anma töreni öğrencilerin 09:05'de saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ve çiçeklerinin Atatürk köşesine bırakmasıyla son buldu.

Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
11 Kasım 2010, Perşembe 10:03
Okunma
:
12.515 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları