Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Koleji Beylikdüzü Şubesi Pi (π) Gününü Kutluyor
Okyanus Koleji Beylikdüzü Şubesi Pi (π) Gününü Kutluyor
  • Paylaş
Her yıl 14 Martta Matematik tutkunları tarafından farklı etkinlikler düzenlenerek kutlanan Pi (π) günü Beylikdüzü Okyanus Koleji Matematik zümresi liderliğinde kutlandı.

Pi (π) günü dolayısıyla Beylikdüzü Okyanus Kolejinde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Düzenlenen etkinliklerde öğrenciler Pi (π) sayısını hesaplamayı, yere çizilen çemberlerin çevrelerini ve çap uzunluklarını oranlayarak bulmaları amaçlandı. En iyi sonuca ulaşan öğrencilerin okulun konferans salonunda ödüllendirildiği yarışmada, 6. Sınıfların en yakın sonuca ulaşan öğrencisi 6-C sınıfından Melisa EROZAN ve 7. Sınıfların en yakın sonucuna ulaşan öğrencisi Balım Tuğba CEYLAN ödüllerini Matematik Öğretmenleri Yavuz TEL ve Perihan ERDEN' in elinden aldılar. Konferans salonunda tüm 6 ve 7.sınıfların da katılımıyla gerçekleştirilen ödül töreninde ayrıca Pİ (π) sayısının tarihçesi, nasıl bulunduğu, ne işe yaradığı ve neden bu kadar önemli olduğu öğrencilere anlatıldı. Öğrenciler, etkinliklerin tümüne büyük bir istek ve heyecanla katıldılar.


Haber
:
Gamze Uyar
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Yavuz TEL
Tarih
:
20 Mart 2019, Çarşamba 10:21
Okunma
:
826 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları