Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Dil Okulları'nda Funday Kapanış Gösterisi
Okyanus Dil Okulları'nda Funday Kapanış Gösterisi
  • Paylaş
2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı'nda 5 farklı kampüste, 25 farklı sınıfta faaliyet gösteren Okyanus Dil Okulları, Geleneksel Funday Gösterileri ile sona erdi.

İngilizce eğitiminde kalitenin adresi olan Okyanus Dil Okulları, bu döneme 19 Mayıs 2013 Pazar günü yapılan Funday Gösterileri ile veda etti.

Okyanus Kolejleri'nin 5 farklı kampüsünde, 25 farklı sınıfta faaliyet gösteren Okyanus Dil Okulları'nda İngilizce eğitimi gören öğrenciler, gösterilerin ardından sertifikalarını öğretmenlerinin elinden aldılar.

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde yapılan gösterilerde öğrenciler sahneye çıkıp; şarkılar, skeçler, yarışmalar ve canlı performanslar eşliğinde onları izleyen ailelerine İngilizce yeteneklerini sergilediler.

Okul Müdürü Erdem Üzam, "Globalleşen ve sınırların giderek kalktığı dünyada hangi meslek grubundan olunursa olunsun İngilizce öğrenmenin" önemini vurguladığı açılış konuşmasında, bu konuda bilinçli bir yaklaşım sergileyen tüm velileri tebrik etti. Daha sonra gösterilerini sunan öğrenciler, bir sezon boyunca uğruna hafta sonlarını feda ettikleri İngilizce eğitiminin sembolik bir göstergesi ve emeklerinin karşılığı olan sertfikalarını aldılar. 

Çok güzel bir atmosferde ve anlamlı bir günde yapılan kapanış gösterilerinin ardından verilen kokteylde, çocuklarının İngilizce eğitiminde çok iyi yerlere geldiğini belirten veliler de, Okyanus Dil Okulları'na teşekkür ederek, önümüzdeki sene de birlikte olmak dileğiyle kampüsten ayrıldılar.

Ataşehir Okyanus Koleji'nde gerçekleştirilen Funday gösterisinde de öğrenciler Karaoke yaptılar. Piyano eşliğinde şarkı söyleyen öğrenciler, gösterinin sonunda ise bilgi yarışmasında genel kültür ve bilgi sorularında İngilizce bilgilerini göstererek yarıştılar. Velilerin de izlediği bu eğlenceli gösteri sonunda öğrencilere sertifikaları verilirken, öğrenci ve veliler birlikte pasta keserek fotoğraf çektirdiler.

Avcılar Okyanus Kış Dil Okulu da yıl sonu gösterisiyle perdelerini tatil için kapattı. Kapanış gösterisi için hazırlanan etkinliklerde öğrenciler kadar veliler de eğlendi. Yaklaşık yedi aylık bir sürecin sonunda yabancı dil becerilerini sahnede ortaya koyan öğrenciler, kimi zaman eğlenceli İngilizce şarkılar ve danslarıyla, kimi zaman da skeçlerle büyük beğeni topladılar.

Kamera arkası görüntüleri, anılar videosu ve sürpriz İngilizce videolarla ailelerini şaşırtan öğrenciler, sertifika töreni ve mezuniyet pastasından sonra velileriyle birlikte kokteyl alanına geçerek başarılı bir yılın keyfini çıkardılar.

Güneşli ve Beylikdüzü Okyanus Dil Okulları'ndaki Funday gösterileri de öğrencilerin İngilizce bilgilerini kullandıkları renkli etkinliklere sahne oldu.

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
23 Mayıs 2013, Perşembe 14:57
Okunma
:
1.215 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Emel Hilal TURNA / 23 Mayıs 2013, Perşembe 10:08
Öğrenciler cok güzel görünüyorlar...emeklerinize sağlık...
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları