Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okulumuzun Uluslararası Başarısı
Okulumuzun Uluslararası Başarısı
  • Paylaş
Okulumuzun, Comenius okul ortaklıkları programları kapsamında yürütmeyi planladığı, ´Cultural Diversity on the Scene of Europe´ isimli müzik projesi, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi tarafından yüz tam puanla kabul edildi.

     Okulumuzun, Comenius okul ortaklıkları programları kapsamında yürütmeyi planladığı, ´Cultural Diversity on the Scene of Europe´(Avrupa Sahnesinde Kültürel Çeşitlilik)isimli müzik projesi, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi tarafından yüz tam puanla kabul edildi.
     Yürütülmesi planlanan müzik projesinde; Polonya, İspanya, Romanya, Slovakya gibi Avrupa Birliği üyeleri okullar, ortak okul olarak yer alacak. Projede her ülke kendine özgü müzik aletlerini birbirlerine tanıtacak ve öğrenci değişimlerinde konserler hazırlayacak.
      2 yıl sürmesi planlanan projede, öncelikle her okul kendi ülkelerini, eğitim sistemlerini, müzik aletlerini ve kültürlerini tanıtıcı seminerler hazırlayacak. Ayrıca her ortak okul bu çalışmaları birbirine gönderecek. Okullarda, projeye katılan ülkeler öğrencilere verilecek seminerlerle tanıtılacak. Böylelikle öğrenciler projeye başlamadan önce ülkeler hakkında bilgi edinecekler.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız..


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
28 Ağustos 2008, Perşembe 00:00
Okunma
:
1.353 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları