Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okulumuzda Türkçe Zümresinin Düzenlediği Ben de Yazarım Yarışmasının Eserleri Büyük Beğeni Topladı.
Okulumuzda Türkçe Zümresinin Düzenlediği Ben de Yazarım Yarışmasının Eserleri Büyük Beğeni Topladı.
  • Paylaş
Okyanus Kolejlerinde Türkçe öğretmenlerinin rehberliğini üstlendiği kompozisyon yarışmasında 5.sınıflar fabl, 6.sınıflar mektup, 7.sınıflar sohbet , 8.sınıflar ise makale metin türünde yazdılar.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği yarışmaya birbirinden güzel ve etkileyici metinler geldi. Öğretmenlerin  derece seçerken epeyce zorlandığı bu kompozisyon yarışmasında II.Dönem birincileri 5.sınıflardan Eslem Sare Türüdü, 6. Sınıflardan Ela Gençosman, 7. Sınıflardan Ada Ulus ,8. Sınıflardan Nisa Sağdıç oldu.

 

Okyanus Kolejlerinde düzenlenen Ben de Yazarım kompozisyon yarışması ile öğrencilerin yaratıcı düşünme ve yaratıcı yazma becerilerini geliştirmeleri hedefleniyor.

Milli manevi değerlerin , sosyal bilinçlerin de önemsendiği yarışmalarda  , öğrenciler kendilerini ifade etme ,yazma stratejilerini uygulama kazanımlarını da pekiştirmiş oluyor.


Haber
:
Canan Dedik
Editör
:
Galaksi
Tarih
:
12 Mayıs 2022, Perşembe 15:34
Okunma
:
344 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları