Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okuluma Karşı Sorumluyum
Okuluma Karşı Sorumluyum
  • Paylaş
Özel Mavişehir Okyanus Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencilerimiz “Değerler Eğitimi” Kapsamındaki “Sorumluluk” Konulu Etkinliklerini Gerçekleştirdi.

Türkçe öğretmenlerimiz “Değerler Eğitimi” kapsamında öğrencilerin okula karşı birtakım görevleri olduğunu vurgulamak adına öğrencilerle birlikte bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Öğretmenlerimiz, etkinlikte beyin fırtınası tekniğinden yararlanarak öğrencilerimizin bu konudaki duygu ve düşüncelerini ortaya koymalarını sağladılar. Düşüncelerini slogan haline getiren öğrencilerimiz, “Kantinde Sıramı Beklemeliyim.”, “Lavaboları Temiz Kullanmalıyım”, “Okuluma Zamanında Gelmeliyim.”, “Yemekhanede Kurallara Uymalıyım.” gibi ifadelerin bulunduğu pankartlar hazırladılar. Sınıflarında pankartlarını hazırlayan öğrencilerimiz hem okul kurallarına dikkat çektiler hem de grupla hareket edebilme becerilerini geliştirdiler. Öğrencilerimiz, Türkçe öğretmenleri eşliğinde okulumuzun katlarında, yemekhanesinde, kantininde yürüyüşler gerçekleştirdiler. Etkinliğimizde, öğrencilerimiz keyifli vakit geçirirken “sorumluluk” duygusuna vurgu yaptılar ve diğer öğrencilerimizin de bu kurallara duyarlı olmaları için örnek oldular.

Mavişehir Türkçe zümresi olarak düzenlediğimiz etkinliğimizde, öğrencilerimizin işbirliği içerisinde hareket edebilmelerini, çevremize karşı sorumluluklarımızın  olduğu vurgusunu bir kez daha ortaya koyduk.Okyanus Kolejleri olarak değerine değer katan bireyler yetiştirmeye devam ediyoruz.


Haber
:
Filiz Boztoprak
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Burcu Şener
Tarih
:
02 Ekim 2019, Çarşamba 17:13
Okunma
:
700 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları