Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okul Öncesi Yunuslar Ve Deniz Yıldızı Öğrencileri İngilizce Dersinde
Okul Öncesi Yunuslar Ve Deniz Yıldızı Öğrencileri İngilizce Dersinde
  • Paylaş
Yunuslar ve Deniz Yıldızı Sınıfı Öğrencileri, 27 Şubat Çarşamba Günkü İngilizce Derslerinde Tohumun Çiçeğe Dönüşmek İçin Nelere İhtiyaç Duyduğunu Öğrendi ve Kendi Sulama Kaplarını Tasarladı.

Mrs. Aslı derse; toprak, tohum ve sulama kabı ile gelerek öğrencileri etrafına topladı. Getirilen malzemelerin ne işe yaradığını anlatıp teker teker çocuklara inceletti.

Ardından çocuklarla sohbet eşliğinde tohum ekimi yaptı. Her bir malzemenin adını, rengini, ne işe yaradığını vurguladı. Konu videosunu da izledikten sonra ektikleri tohumu ışık görmesi için sınıf penceresine yakın bir konuma bırakıp gözlemlemeye aldı.

Dersin sonunda öğrencilere sulama kabı yaptırıldı. Oyun hamuruyla yaptıkları çiçekleri “flowers song” eşliğinde sulayıp eğlenerek öğrendiler.

Bu etkinlikler sayesinde öğrenciler; watering can (sulama kabı), sun (güneş), seed (tohum), soil (toprak), flower (çiçek) sözcüklerini öğrendiler.


Haber
:
Aslı ADALI
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Aslı ADALI
Tarih
:
01 Mart 2019, Cuma 12:59
Okunma
:
410 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları