Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okul Öncesi Yıldızlar Grubu Öğrencileri Aile Katılım Etkinliğinde
Okul Öncesi Yıldızlar Grubu Öğrencileri Aile Katılım Etkinliğinde
  • Paylaş
Yıldızlar Grubu öğrencileri 20 Mart 2019 Çarşamba günü Ömer Kaan arkadaşımızın annesi Eda hanımı aile katılımı etkinliği için sınıflarında misafir etti.

Yıldızlar Grubu öğrencileri 20 Mart 2019 Çarşamba günü Ömer Kaan arkadaşımızın annesi Eda hanımı aile katılımı etkinliği için sınıflarında misafir etti.Ömer Kaan ’ın annesi Eda Hanım öncelikle çocuklara kendisini tanıttı.20 Martın mutluluk günü olduğundan bahsetti. Hikaye kitabı hazırlama etkinliği için tüm çocukların resimleri çıkartan Eda hanım, çocuklardan öğretmenleri  ile geçirdikleri en mutlu günü anlatmalarını ve bu günün resmini çizmelerini istedi. Heyecan içerisindeki çocuklar  öğretmeni ile geçirdikleri günleri anlattılar. Resimler tamamlandıktan sonra “Mutluluk “hikaye kitabı oluşturdular.Daha sonra tüm çocuklara balonlar dağıtan Eda hanım herkesin mutluluk gününü kutlayarak sınıfımızdan ayrıldı.Etkinliğimize katılan sevgili velimiz Eda  Hanıma  çok teşekkür ederiz.

 

 


Haber
:
Mehtap HAKVER
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Mehtap HAKVER
Tarih
:
21 Mart 2019, Perşembe 08:46
Okunma
:
457 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları