Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okul Öncesi Öğrencileri 23 Nisan Sevincini İngilizce Dersine Taşıdı
Okul Öncesi Öğrencileri 23 Nisan Sevincini İngilizce Dersine Taşıdı
  • Paylaş
Çiçekler, Deniz Yıldızı ve Yunuslar Sınıfı Öğrencileri, 22 Nisan Pazartesi Günkü İngilizce Derslerinde Baloncuk Partisi Yaptı.

Büyükler bilirler ki çocuklara verilecek en güzel hediye onlarla kaliteli zaman geçirmektir. Oyuncaklar unutulur, eşyalar eskir ama onlarla attığınız kahkahaları, biriktirdiğiniz güzel anları ömür boyu heybenizde saklarsınız. Ve onlara bir şeyler öğretmenin en güzel yolu oyunlar oynamaktır. Oynarken öğrenmek, öğrenmenin en kolay ve keyifli halidir.Bu bilinçle öğrencilerine güzel bir sürpriz sunmak isteyen Mrs. Aslı, sınıfa baloncuk makinesi getirdi. Öğrencilerle sayı tekrar çalışması yaptıktan sonra “Pop The Bubbles” şarkısını açtı ve hep birlikte baloncukları patlatıp dans ettiler.Herkes balonları yakalayıp patlatmaya çalışırken aynı zamanda sayı saymayı pekiştirdi.Bu etkinlik sayesinde Çocuk Bayramı’nın tadını çıkaran öğrencilerin dil gelişimine: bubbles(baloncuklar), pop(patlatmak) sözcükleri öğretilerek katkı sağlanırken 1-20 arası sayılar telaffuz edildi.


Haber
:
Aslı ADALI
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Aslı ADALI
Tarih
:
25 Nisan 2019, Perşembe 11:29
Okunma
:
398 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları