Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okul Öncesi Güneş Grubu Sanat Etkinliği Dersinde
Okul Öncesi Güneş Grubu Sanat Etkinliği Dersinde
  • Paylaş
Güneş Grubu Öğrencileri 17 Aralık 2018 Pazartesi Günü Merve Öğretmen Rehberliğinde Şekillerle Kendi Özgün Ürünlerini Tasarladılar.

Öğretmenimiz Öncelikle şekillerle (kare,üçgen, dikdörtgen ve daire) ilgili sohbet edildi. Hangi şeklin kaç kenarı ve kaç köşesi olduğu üzerinde konuşuldu. Daha sonra şekillerle nasıl ürünler oluşturulabilineceği ve neler yapılabileceği hakkında fikir alış-verişi yapıldı. Klasik müzik eşliğinde bir süre tüm çocuklar ne yapabileceklerini  düşündüler ve sonrasında ortak masaya konulan şekillerden tasarlayacakları ürünler  için gerekli olanları aldılar. Sonrasında hem hayal güçleri hem de yürüttükleri fikirlerle ürünlerini tasarlamaya başladılar. Etkinliğin sonunda boya kalemleriyle son dokunuşları yaparak keyifli bir şekilde etkinliklerini tamamladılar.Bu etkinliğin sonunda; geometrik şekilleri tanıma, küçük kas kullanımı gerektiren hareketleri yapma ve kendini yaratıcı yollarla ifade etme gibi kazanımları deneyimlemiş ve pekiştirmiş oldular.


Haber
:
Merve YEŞİLTEPE
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Merve YEŞİLTEPE
Tarih
:
22 Aralık 2018, Cumartesi 09:57
Okunma
:
436 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları