Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okul Öncesi Deniz Yıldızı Ve Yunuslar Sınıfı İngilizce Dersinde Bahçe Oyuncaklarını Öğreniyor
Okul Öncesi Deniz Yıldızı Ve Yunuslar Sınıfı İngilizce Dersinde Bahçe Oyuncaklarını Öğreniyor
  • Paylaş
Yunuslar ve Deniz Yıldızı Sınıfı Öğrencileri, 30 Nisan Salı Günkü İngilizce Eğitimini Bahçede Gerçekleştirdi. Bahçede Yer Alan Oyuncakları Tanıdı.

Mrs Aslı derse; bisiklet, scooter, kaydırak, salıncak, sıçrama tahtası ve tırmanma kafesi fotoğrafları göstererek başladı. Ardından bu kartları yoklama tahtasına yapıştırıp öğrencilerin baykuşlarıyla “What Are You Doing At The Park?” oyunu oynadı. Her bir öğrencinin ismi söylendi ve “I’m here” yanıtının ardından “Parkta ne yapıyorsun?” diye soruldu. Öğrencilerin baykuşları istedikleri oyuncağa yerleştirdi.Bu keyifli yoklama oyununun ardından bahçeye çıkıldı. Oyuncakların gerçekleri öğrencilere gösterildi ve dilediğince eğlenmeleri sağlandı.Bu etkinlikle öğrencilerin kaba motor becerileri desteklenirken dil gelişimine: slide(kaydırak), swing(salıncak), trampolin(sıçrama tahtası), climbing(tırmanma), bike(bisiklet), scooter(skuter) sözcükleri öğretilerek katkı sağlandı.


Haber
:
Aslı ADALI
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Aslı ADALI
Tarih
:
03 Mayıs 2019, Cuma 11:09
Okunma
:
597 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları