Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okul Öncesi Deniz Yıldızı & Yunuslar Grubu Öğrencileri İngilizce Dersinde
Okul Öncesi Deniz Yıldızı & Yunuslar Grubu Öğrencileri İngilizce Dersinde
  • Paylaş
Yunuslar ve Deniz Yıldızı Sınıfı Öğrencileri, 17 Aralık Pazartesi Günkü İngilizce Derslerinde Oyuncaklarla Ünite Değerlendirmesi Yaptılar.

İngilizce rutinlerle haftaya keyifli bir şekilde giriş yapan B Grubu öğrencileri, öncelikle renk tekrarı yaptılar. Ardından Mrs. Aslı, öğrencilerin getirdiği oyuncakları tanıttı. Hangi renkte olduklarını, büyük mü küçük mü olduklarını sordu. Ve bu oyuncakları halının üzerine dizdi.Öğrenciler halının etrafına oturtularak “I spy...” oyunu oynandı. Mrs. Aslı bir gözünü kapatarak gördüğü oyuncağı tarif etti ve öğrenciler teker teker tarif edilen oyuncağı buldular.Sonrasında sayfa çalışmasına geçildi. Oyuncaklarla dolu sayfada belirtilen oyuncakların büyük ve küçüklerini bulup işaretlemeleri ve boyamaları istendi. Böylelikle keyifli bir ders daha tamamlandı.Bu etkinlikler sayesinde öğrencilerin dil gelişimine: renkler (white, pink, black, grey, white, orange, brown, red, yellow, green), büyük-küçük kavramları (big-small), oyuncak isimleri (teddy bear, doll, car, helicopter…) öğretilerek katkı sağlandı.


Haber
:
Aslı ADALI
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Aslı ADALI
Tarih
:
18 Aralık 2018, Salı 17:13
Okunma
:
431 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları