Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okul Öncesi Çiçekler Sınıfı Fastrackids Derslerinde
Okul Öncesi Çiçekler Sınıfı Fastrackids Derslerinde
  • Paylaş
Çiçekler Sınıfı Öğrencileri, Nisan Ayı Matematik Konulu Derslerimizde Modeller ile matematik işlemlerini, Binaların Büyüklükleri Arasındaki Farkları, Adımlarını Kullanarak Uzunluk Ölçmeyi ve Saatleri Öğrendiler.

Modeller dersimizde öğrenme ekranında öğrencilerimize saymaları için renkli kelebekler gönderildi. Bu çalışma ile öğrencilerimiz uçup giden kelebekleri sayarak çıkan sonuçlar üzerinden toplama çıkarma çalışması yapıldı.Sıralı Diziler dersimizde matruşka bebeklerini boy sıralamasına göre dizdiler.Ölçümler dersimizde; Ayağınızın uzunluğunu biliyor musunuz? Kolunuzun uzunluğunu biliyor musunuz? Boyunuz ne kadar? Nasıl ölçeriz? Sorularına cevap aradık.Öğrencilerimiz masanın bir uzundan diğer ucuna kadarki mesafeyi topuk – parmak yürüyüşü yaparak ölçüm yapmayı keşfettiler.Büyük Babanın Başının Ölçülmesi için kurdele ile ölçüm yapmayı öğrendiler.Zaman dersimizde saatler tanıtıldı. Saatin üzerindeki rakamlar öğrencilerimiz ile birlikte sayıldı. Dakika ve saniyeler öğrencilerimize anlatıldı. Öğrencilerimize saat resimleri dağıtıldı. Bu resimleri önce boyadılar, sonrasında makas ile kestiler.


Haber
:
Nurdan KOÇ
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Nurdan KOÇ
Tarih
:
30 Nisan 2019, Salı 12:40
Okunma
:
470 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları