Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okul Öncesi Bulutlar Grubu Öğrencileri Keyifli bir Şekilde Portfolyo Günlerini Geride Bıraktı
Okul Öncesi Bulutlar Grubu Öğrencileri Keyifli bir Şekilde Portfolyo Günlerini Geride Bıraktı
  • Paylaş
Okul Öncesi Bulutlar Grubu Öğrencileri 05-07 Mart 2018 Tarihleri Arasında Portfolyo Sunumlarını Gerçekleştirdiler.

Öğrenciler ilk olarak Fastrackids ve proje dersiyle bütünleştirilmiş olan hedef yaşam ve sanat konusunda öğrendikleri bilgileri görsel çalışmalarla ve materyallerle  sunumlarını başarılı bir şekilde gerçekleştirdiler. Sunumları sırasında tanıştıkları ve öğrendikleri ünlü ressamlar ve eserlerinden bahsederek resim tamamlama ,buruşturma tekniği  ,taş boyama ve tonlama çalışmalarını anlattılar.Sonrasında Yeşim öğretmen rehberliğinde portfolyo halısına geçerek Matematik etkinliği-Müzik ve Türkçe etkinliklerinden birini uygulamak üzere seçtiler.
İngilizce sunumlarında ise; Mrs. İrem  rehberliğinde günlük rutinler ile başlayıp hava durumu, hayvanlar,kıyafetler,aile bireyleri,geometrik şekilleri,okul eşyaları, renkler,  ve yüzün bölümleri hakkındaki  etkinliklerini gerçekleştirdiler.Öğrencilerimiz portfolyo günlerini bir dönem boyunca yaptıkları etkinliklerin bir bölümünü ailelelerine aktarmanın mutluluğu  ile güzel bir şekilde tamamladılar.


Haber
:
Yeşim ÇALKAP
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Yeşim ÇALKAP
Tarih
:
14 Mart 2018, Çarşamba 15:48
Okunma
:
1.198 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları