Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Öğrencilerimiz Vatanseverlik Duygusunu Hissediyor
Öğrencilerimiz Vatanseverlik Duygusunu Hissediyor
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul 1. 2. 3. ve 4. Sınıf öğrencileri “Değerlerimle Değerliyim” sloganından yola çıkarak kazandırılması hedeflenen “Vatanseverlik” konulu çalışmalarını gerçekleştirdiler.

Vatan, milleti meydana getiren değerlerin başında gelir. Öğrencilere vatan sevgisini kazandırmak için etkinlik ve çalışma planları sınıf içerisinde ve okul binasının uygun sınıflarında gerçekleştirildi.

Tüm kademe öğrencileri öncelikli olarak hazırlanmış olan şarkıları dinleyerek, videoları izleyerek konuya hazır hale getirildiler.

1.ve 2. sınıf öğrencileri Türk Bayrağı çizimi ile, 3. ve 4. Sınıf öğrencileri ise konu içerisinde yer alan Kınalı Hasan’ın Annesine Mektup yazımı ile etkinliklerini gerçekleştirdiler.

Değer etkinliğini öğrencilere kazandırma yolunda sınıf öğretmenlerinin yaptırdığı etkinlikler dışında drama öğretmeni de konu ile ilgili ders etkinlikleri yaparak, öğrencilere daha kalıcı bir öğretme ortamı sundu.

 

 

 


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Selin ERÇİN
Tarih
:
24 Ekim 2017, Salı 09:09
Okunma
:
1.182 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları