Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Öğrencilerimiz Kleopatra İle Tanıştılar - 11.04.09
Öğrencilerimiz Kleopatra İle Tanıştılar - 11.04.09
  • Paylaş
Arjantin'de 1997 yılından beri faaliyet gösteren profesyonel tiyatrocular, Kleopatra oyunuyla öğrencilerimizi kendilerine hayran bıraktılar.

     Arjantin’de 1997 yılından beri faaliyet gösteren profesyonel tiyatrocular, Kleopatra oyunuyla öğrencilerimizi kendilerine hayran bıraktılar.

     Etkinliğimize katılan tüm öğrencilerimiz, kendi İngilizce öğretmenlerinden öğrendikleri ve duydukları bir yabancı dili, ilgilerini çeken çok farklı bir ortamda profesyonel bir ekipten izleyerek, dinleme ve konuşma becerilerini daha da geliştirme imkanı bulmuşlardır.

     Tiyatro ekibiyle etkinlik sonrasında yapmış olduğumuz görüşmede, ekibin tamamı öğrencilerimizin İngilizce’ye olan ilgilerinden ve oyunu başından sonuna kadar büyük bir ilgiyle izlemiş olmalarından çok etkilendiklerini ifade etmişlerdir.

     Biz de siz değerli velilerimiz ve öğrencilerimize, etkinliğimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür eder, en kısa zamanda farklı etkinliklerde buluşmak üzere saygılarımızı sunarız.

Resimler için tıklayınız..


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
11 Nisan 2009, Cumartesi 00:00
Okunma
:
1.384 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları