Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | OBİT (Okyanus Bilim İnovasyon ve Tasarım) Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu.
OBİT (Okyanus Bilim İnovasyon ve Tasarım) Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu.
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinden OBİT Yarışması Finaline Katılan ve Dereceye Giren Öğrencilerimiz Ödüllerini Aldı.

Okyanus Kolejlerinin düzenlediği Okyanus Bilim İnovasyon ve Tasarım Yarışması (OBİT 2019), 26 Nisan 2019 tarihinde Kemerburgaz Okyanus Kolejinde gerçekleştirildi.

Yarışmaya bu yıl tüm kampüslerden toplam 440 proje başvurusu gerçekleşti ve bunlardan 81 tanesi 162 öğrenci ile finalist olarak sergideydi. Birbirinden değerli tasarım projelerini sergileyen öğrencilerimiz akademisyenlerimiz ve alanında uzman 15 kişilik jüri ekibi tarafından değerlendirildi.

Sergiye finalist olarak kalan Eryaman Okyanus Koleji 8-A sınıfı öğrencilerimizden, Armita İLHAMİ ve Reyhan Çokay; Bilişimsel Tasarımlar alanında Danışman Öğretmenleri Şerife YILMAZER önderliğinde yürüttükleri, “ Güvenli Bir Geçiş Benim Hakkım!” isimli projeleri ile üçüncülük ödülü almaya hak kazanmışlardır.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

 


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Şerife YILMAZER
Tarih
:
30 Nisan 2019, Salı 01:40
Okunma
:
860 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları