Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Mimarsinan Okyanus Ortaokulu Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi ile Pilotluk Mesleği ile Tanıştı
Mimarsinan Okyanus Ortaokulu Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi ile Pilotluk Mesleği ile Tanıştı
  • Paylaş
Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi kapsamında Mimarsinan Okyanus Koleji Ortaokul öğrencilerinden pilot olmak isteyenler Rehber Öğretmenleri Yıldız Özgür Gürel ve Ayşe Erzen ile birlikte hayallerinde ki mesleği tanıma fırsatı buldu.

Mimarsinan Okyanus Koleji 5. sınıf öğrencilerinden pilot olmak istediğini belirtenler 07 Mart Çarşamba günü rehber öğretmenleri ile Hezarfen Havaalanına ziyaret düzenlediler. Pilotluk mesleği hakkında bilgi alan öğrencilerimiz,öncelikle uçuş planlama kısmından gezilerine başladı. Uçuş hakkında bilgi aldıktan sonra apron bölgesinde uçaklar hakkında bilgilenip teknik ekipten uçakların mekanik yapısı hakkında bilgi aldılar. Daha sonra çift motorlu uçaklara binip, son olarak uçuş kulesini ziyaret ettiler.Öğrenciler merak ettiklerini de sorma fırsatı yakaladılar.Öğrenciler çok verimli bir etkinlik olduğunu belirttiler.Bu projemizde emeği geçen Ayjet Uçuş Okuluna teşekkür ederiz.


Haber
:
Mehmet Çevik
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Yıldız Özgür Gürel, Ayşe Erzen
Tarih
:
07 Mart 2018, Çarşamba 14:58
Okunma
:
2.355 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları