Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Mimarsinan Okaynus Koleji'nde Pascal-Cayley-Fermat Yarışmaları
Mimarsinan Okaynus Koleji'nde Pascal-Cayley-Fermat Yarışmaları
  • Paylaş
Uluslararası Pascal-Cayley-Fermat Matematik yarışmalarına bu yıl Mimarsinan Okyanus Koleji Lise Kademesinden 9, 10 ve 11. Sınıf düzeylerinde öğrenciler katıldı.

Öğrencilerimizin, matematiğe olan ilgilerini arttırmak, değişik soru tarzlarını görebilmek ve uluslararası seviyelerde kendilerini ölçmelerini sağlamak amacıyla CEMC(The Centre for Education in Mathematics and Computing) , Waterloo Üniversitesinin düzenlediği, pek çok ülkenin de katıldığı Uluslararası matematik yarışmasına bu yıl tüm Okyanus koleji okullarından 9, 10 ve 11.sınıf düzeylerinde istekli olan öğrenciler katıldı.

Mimarsinan Okyanus Koleji matematik zümresi rehberliğinde Pascal – Cayley - Fermat yarışmaları     28 Şubat 2018 tarihinde uygulandı. Öğrencilerimiz, İngilizce olarak hazırlanmış 25 soruyu 60 dakika içerisinde çözmeye çalıştı. Sınav sonuçlarını heyecanla bekleyen öğrencilerimize başarılar diliyoruz.


Haber
:
Sevil Kılıç
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Simay Aba
Tarih
:
09 Mart 2018, Cuma 10:05
Okunma
:
912 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları