Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Mavişehir ve Bornova 4. Sınıf Öğrencileri 'Who is the winner?' Yarışma Etkinliğinde
Mavişehir ve Bornova 4. Sınıf Öğrencileri 'Who is the winner?' Yarışma Etkinliğinde
  • Paylaş
Sınıflar Arası Olarak Düzenlenen ‘Who is the winner?’ Yarışma 1 Mart 2017 Çarşamba günü Mavişehir Okyanus Koleji Konferans Salonunda Kampüsler Arası Olarak Düzenlendi.

Sınıflar arası olarak düzenlenen Whos is the winwe? yarışması1 Mart 2017 Çarşamba günü Mavişehir Okyanus Koleji konferans salonunda kampüsler arası olarak düzenlendi.

Yarışmada, Bornova Okyanus Koleji ve Mavişehir Okyanus Koleji 4. Sınıf öğrencileri yarıştı. Kendilerine verilen belirli sürelerde ekrana yansıtılan İngilizce genel kültür sorularına grup dayanışmasını da göz önünde bulundurarak yanıt vermeye çalıştılar. Grup içinde fikir alışverişi yapıp cevaba karar veren gruplar, cevaplarını kendilerine verilen kağıtlara yazarak gösterdiler.

Yarışma sonunda süreyi doğru kullanıp en fazla doğru yanıt vererek kazanan grup Mavişehir Okyanus Koleji 4.sınıf öğrencileri oldu. Öğrenciler, yarışmaya özel hazırlanan madalyalarla ödüllendirildiler.

Yarışmayla birlikte, öğrenciler hem bugüne kadarki bilgilerini gözden geçirmiş oldular hem de yeni arkadaşlarla tanışarak eğlenceli vakit geçirdiler.


Haber
:
Filiz Boztoprak
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Yağmur Seçilmiş
Tarih
:
03 Mart 2017, Cuma 15:59
Okunma
:
1.580 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları