Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Mavişehir Okyanus Ortaokulunda Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Seminerleri Başladı
Mavişehir Okyanus Ortaokulunda Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Seminerleri Başladı
  • Paylaş
Okyanus Koleji Ortaokul kademesinde Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi kapsamında sempozyum dönemi 29 Aralık 2016 tarihi ile başladı. Okyanus Koleji 5. ve 8. Sınıf öğrencileri Aralık- Ocak Ayı boyunca hayallerindeki meslekler hakkında bilgi sahibi olma imkanı bulacaklar.

Proje kapsamında hemen her meslek alanından uzman velilerimiz meslek tanıtımı için öğrenciler ile buluşarak, Okyanus Koleji velileri kendi mesleklerini detaylı bir şekilde öğrencilere anlatarak öğrencilerimizin hayallerindeki mesleklerle ilgili tüm bilgilere sahip olmak için akıllarına takılan tüm soruların cevaplarına kavuşuyorlar.

Okyanus Koleji Ortaokul öğrencileri birbirinden farklı mesleğin (doktorluk, diyetisyenlik, eczacılık, futbolculuk, aşçılık, avukatlık, mühendislik, pilotluk, vb.) inceliklerini, çalışma şartlarını ve mesleğe ait birçok konuda detaylı bilgilerle buluşuyorlar.

Öğrencilerimizin mesleki kariyerlerine giden yolda farkındalık uyandıran projemizin ilk mesleki tanıtımında değerli velimiz Uzm. Dr. Uğur Uzun’un  29 Aralık 2016 günü mesleki tanıtım semineri ile başlamıştır. Doktor olmak isteyen öğrencilerimiz beyaz önlükler ile tanışarak gelecekteki mesleki kariyer hayallerine ilk adımı attılar.

Projenin ortaokul 5. Sınıf öğrencilerinin hayal ettikleri mesleklerle 1 gün geçirme aşaması “Meslek Ziyareti Aşaması” 12.01.2017 Perşembe Günü itibari ile başlayacaktır.


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Yağmur Çelik
Tarih
:
12 Ocak 2017, Perşembe 10:27
Okunma
:
998 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları