Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Mavişehir Okyanus Koleji Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Andı
Mavişehir Okyanus Koleji Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Andı
  • Paylaş
Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk vefatının 78. yılında Mavişehir Okyanus Koleji konferans salonunda orta ve lise kademe öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla saygı ve özlemle anıldı.

Mavişehir Okyanus Koleji öğrenci ve öğretmenlerin katkılarıyla düzenlenen 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma programı saat 09.05'te bahçede saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından Atatürk büstüne çelenk konuldu. Program konferans salonunda devam etti.
Konferans salonunda yapılan anma töreni Lise Müdürü Esra Doğan’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başladı. Ardından ortaokul ve lise kademesi öğrencileri tarafından okunan şiirler salonda bulunanlara duygu dolu anlar yaşattı.

Lise kademesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan “Atatürk” adlı oratoryo gösterisi yüreklerdeki Atatürk sevgisini bir kez daha gözler önüne serdi.

Beden eğitimi öğretmenleri Yiğit Önelke’nin eşliğinde 6-B sınıfı öğrencileri tarafından sahnelenen zeybek gösterisi büyük ilgi toplarken müzik öğretmenleri Firuzan Gümüşkaptan eşliğinde Atatürk’ün sevdiği türküler 7.sınıf öğrencileri tarafından seslendirildi.

Günün anlam ve önemi ile ilgili mesajlarla son bulan tören hafızalardan silinmeyecek izler bıraktı.


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
16 Kasım 2016, Çarşamba 17:08
Okunma
:
1.086 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları