Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri "Çanakkale Geçilmez!" Dedi
Mavişehir Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri "Çanakkale Geçilmez!" Dedi
  • Paylaş
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü münasebetiyle Özel Mavişehir Okyanus Ortaokulunda etkileyici bir tören düzenlendi.

Çanakkale Zaferi,kadınıyla erkeğiyle, yediden yetmişe kahraman bir milletin, ekonomik imkansızlıklara rağmen çağın en gelişmiş ordularını bile mağlup eden inancın, azmin, fedakarlığın, vatan ve iman sevgisinin tarihin sayfaların altın harflerle yazılan bir destandır. Bu ruhla hareket ederek hazırlanan törende savaş sahneleri, bir yandan gölge oyunu bir yandan da dramatizasyonla izleyenleri o yıllara götürdü. Öğrencilerimizin seslendirdiği türkü, şiir ve sergiledikleri lirik danslarla, izleyenler "Çanakkale Geçilmez!" diye bir destanın yazıldığı ve şehit kanlarının vatan toprağı ile denize karıştığı tarihi yeniden yaşadı. Bu güzel programda emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Rafşan Yağmur Çelik
Tarih
:
27 Mart 2018, Salı 15:09
Okunma
:
840 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları