Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Mavişehir Okyanus Koleji 4. Sınıf Öğrencilerinin 'Who's The Winner?' Etkinliği
Mavişehir Okyanus Koleji 4. Sınıf Öğrencilerinin 'Who's The Winner?' Etkinliği
  • Paylaş
4. Sınıf Öğrencileri İngilizce Dersinde Keyifli Dakikalar Geçirdiler.

Mavişehir Okyanus Koleji İlkokul kademesi 4. Sınıf öğrencileri, 31 Ekim- 4 Kasım haftasında Main Course dersi kapsamında sınıf içi etkinlik şeklinde 'Who is the Winner?' isimli bir yarışma gerçekleştirdiler. Ağırlıklı olarak İngilizce genel kültür sorularını kapsayan yarışmada, öğrenciler gruplar halinde yarıştılar. Akıllı tahta ekranında gördükleri sorular için grup içi fikir alışverişi yaparak doğru cevaplar bulmaya çalıştılar ve seçtikleri cevapları karton üzerine yazarak paylaştılar. Yarışma sonunda en çok doğru cevabı veren grup kazanan oldu ve ilerleyen tarihlerde sınıflar arası olarak konferans salonunda düzenlenecek olan yarışmanın ikincisine katılmaya hak kazandılar. 

Gerçekleşen etkinlikte öğrenciler, İngilizce becerilerini etkin bir şekilde kullandılar ve grup çalışmasına uygun bir şekilde hareket ederek bir hayli eğlenceli vakit geçirdiler.

 


Haber
:
Filiz Boztoprak
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Ela Tuğba Solmaz
Tarih
:
05 Aralık 2016, Pazartesi 15:56
Okunma
:
1.533 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları