Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Mavişehir Okyanus Anasınıfı 5-6 Yaş Grubu Öğrencilerinin Okuma Yazma Çalışmaları
Mavişehir Okyanus Anasınıfı 5-6 Yaş Grubu Öğrencilerinin Okuma Yazma Çalışmaları
  • Paylaş
Anasınıfı Öğrencileri İlkokul Eğitimi İle İlk Kez Tanıştılar

Mavişehir Okyanus Koleji okul öncesi 5-6 yaş grubu öğrencileri, ilkokul kademesinde 25 hafta sürecek okuma ve yazmaya hazırlık derslerine 09.12.2016 Salı günü heyecan içinde başladılar.

Okul öncesi ilkokul hazırlık grubunu kapsayan okuma yazmaya hazırlık çalışmaları, önümüzdeki yıl ilkokul 1. Sınıf olacak öğrencilerin ilkokul sürecinde, öğrencilerin hazır bulunuşluk sürecini arttırmak ve 1. Sınıf kazanımlarını zorlanmadan profesyonel bir destek ile almaları adına yapılan bir çalışmadır. Çalışma 25 hafta boyunca ilkokul sınıf öğretmenleri tarafından verilir.

Program kapsamında bu gün ilk defa ilkokul kademesindeki sınıflarına çıkan Mavişehir Okyanus Koleji okul öncesi grubu öğrencileri sınıflarında sınıf öğretmenlerinin kendileri için hazırladıkları oyuncaklarla karşılaştılar. Öğretmenleri ile tanışan minik öğrenciler yapılan etkinlikler ve hediyeler ile keyifli dakikalar geçirdiler.

 


Haber
:
Filiz Boztoprak
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Yağmur Çelik
Tarih
:
07 Aralık 2016, Çarşamba 10:22
Okunma
:
1.506 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları