Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Mavişehir Kampüsünde Tüm Kalpler Çanakkale Şehitleri İçin Attı
Mavişehir Kampüsünde Tüm Kalpler Çanakkale Şehitleri İçin Attı
  • Paylaş
Mavişehir Okyanus Kolejinde 17 Mart 2017 Cuma günü öğrencilere ve 20 Mart Pazartesi günü ortaokul velilerine " 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma" programı düzenlendi.

Çanakkale Zaferinin 102.yılının kutlanması ve şehitleri anma temalı tören, bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklâl Marşı'nın okunmasıyla başladı. Program Hey Onbeşli Dramatizasyonu, Çanakkale oratoryosu, lirik dans, şiirler, ‘’Ecdada Mektup’’ adlı yarışmada birinci olan eserin okunması, Çanakkale videosu, ortaokul korosu, Ortaokul Müdürü Zeynep SOYDAM’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti. “Her siperde ayrı bir destan başlatan askerlerimizin, düşmana karşı verdiği mukaddes mücadeleyi zaferle sonuçlandırdığında, dünya tarihinin zirve sayfalarına "Çanakkale Geçilemez!" ilkesini bir daha silinmemek üzere yazdırdığının altını çizen Zeynep SOYDAM, konuşmasını Çanakkale şehitlerini özlemle anarak tamamladı.

Program boyunca velilerimiz ve öğrenciler milli duyguları en üst seviyede hissederek duygu dolu anlar yaşadı.


Haber
:
Zeynep Soydam
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Rafşan Yağmur Çelik
Tarih
:
21 Mart 2017, Salı 16:56
Okunma
:
1.092 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları