Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Maker Kursu
Maker Kursu
  • Paylaş
DÜŞÜN TASARLA ve SEN de YAP !

Dünya hızlanarak değişmeye devam ediyor… Bu değişime en hızlı adapte olanlar yeni nesil yani gençler/çocuklar oluyor. Eğitime gönül verenlerin amacı ise geleceğin dünyasını inşa etmek için onların gerçekliğiyle uyumlu öğrenme araçları ve yöntemlerini onlarla beraber geliştirmektir.

İşte tam da bu sebeple, hayata merakla bakan, yeni şeyler denemeyi, yapmayı, üretmeyi ve paylaşmayı seven öğrencilerimiz için “Maker Kursu” muzu açmaya karar verdik.

 

Maker kelime olarak yapan, üreten kişi olarak geçiyor. Şu an genel olarak teknoloji ve üretim teknolojilerini kullanarak üretim kültürü çevresindekilere Maker diyoruz. Özellikle çocuklara bu üretim kültürünü aşılamak, onlara kodlama, tasarım, mekanik, elektronik gibi günümüzün temel gereksinimlerini öğreten dijital üretim tekniklerini aşılayan bir harekettir.

 

Maker kursumuz geçtiğimiz hafta 5 ve 6.sınıflar için eğitime başlamış, öğrencilerimiz ilk hafta projelerde kullanacakları malzemelerin neler olduğunu, proje yapma aşamalarını öğrenmişlerdir. Bu hafta ki Maker kursumuzda ise öğrencilerimiz “


Haber
:
Hazal Suludağ
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Azeran Demirkol
Tarih
:
11 Ekim 2018, Perşembe 11:41
Okunma
:
937 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları