Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Liselilere "Siber Zorbalık" Semineri
Liselilere "Siber Zorbalık" Semineri
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi tarafından lise öğrencilerine "İnternet Kullanımı ve Siber Zorbalık" semineri verildi.

Okyanus Koleji öğrencileri çağımızın teknolojiyle aynı hızda gelişen problemlerinden biri olan "Siber Zorbalık" hakkında bilgilendiriliyor.

"Bilgi ve iletişim teknolojilerini kullanarak bir birey ya da gruba karşı yapılan teknik ya da ilişkisel tarzda zarar verme davranışlarının tümü" siber zorbalık olarak nitelendiriliyor.

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde 27 Şubat 2014 Perşembe günü 9. ve 10. Sınıflar'a Rehber Öğretmen Ece Petek tarafından "İnternet Kullanımı ve Siber Zorbalık" semineri verildi.

Alınması Gereken Önlemler Anlatıldı

Değerler eğitimi kapsamında Okul Başkanı Ömer Yanar ve Başkan Yardımcısı Erdem Ege Maraşlı'nın da katkıda bulunduğu seminerde, öğrencilere siber zorbalığa karşı alınması gereken önlemler anlatıldı. Dikkat edilmesi gereken noktalara değinildi.

Rehberlik Birimi’nin hazırladığı broşürler öğrencilere dağıtılarak, sanal ortamın faydaları ve zararlarının anlatıldığı “Sosyal Ağlar ve Siber Zorbalık” adlı video sunuldu.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
07 Mart 2014, Cuma 07:25
Okunma
:
906 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları