Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Liselilere Meslek Seçimi Rehberlik Semineri
Liselilere Meslek Seçimi Rehberlik Semineri
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji 9. ve 10. Sınıf öğrencilerine Rehber Öğretmen Duygu Boraganlı tarafından verilen seminerde, üniversitelerde okutulan bölümler ve çeşitli meslekler ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Okyanus Kolejleri'nde lise öğrencilerinin gelecekleriyle ilgili en doğru seçimleri yapabilmeleri amacıyla Rehberlik Birimi tarafından düzenlenen bilgilendirme seminerleri devam ediyor.  

Ataşehir Okyanus Koleji'nde 5 Nisan 2013 Cuma günü Konferans Salonu'nda 9. ve 10. Sınıf öğrencilerine yönelik yapılan seminerde, Lise Kademesi Rehber Öğretmeni Duygu Boraganlı tarafından üniversitelerde okutulan bölümler ve çeşitli meslekler ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

9. Sınıf öğrencilerinin lise hayatları için önem teşkil eden ders seçimleri öncesi yapılan seminerde, öğrencilerin gelecek hayalleri ve okul hayatları arasında da bağ kurularak, başarının zorlu bir süreç sonunda geldiği vurgulandı.

Ders seçimi ve kariyer planlama konularında akla gelen sorularla ilgili Rehberlik Servisi'nden destek almanın önemine ve gerekliliğine de dikkat çekildi.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
10 Nisan 2013, Çarşamba 14:22
Okunma
:
2.580 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları