Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Kampüsler Arası Satranç Turnuvası'nda Son Etap
Kampüsler Arası Satranç Turnuvası'nda Son Etap
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri'nde bu yıl 4.'sü düzenlenen "Kampüsler Arası Satranç Turnuvası"nın 5. ve son ayağı Bahçeşehir Kampüsü'nde gerçekleştirildi.

En eski zeka oyunlarından olan satrancı öğrencilere sevdirmeyi amaçlayan Okyanus Kolejleri'nde, geleneksel hale gelen "Kampüsler Arası Satranç Turnuvaları"nın bu yılki etapları sona erdi.

Bu yıl 4.'sü düzenlenen "Kampüsler Arası Satranç Turnuvaları"nın 5. ve son ayağı 27 Nisan 2013 Cumartesi günü Bahçeşehir Kampüsü'nde gerçekleştirildi. Böylelikle tüm kampüslerde satranç turnuvaları tamamlanmış oldu.

Bahçeşehir Kampüsü Satranç Turnuvası'nda 3 farklı kategoride 41 sporcu yarıştı. Yapılan 4 turun ardından sona eren turnuvada öğrenciler, dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele ettiler.

Turnuvaya katılan sporculara katılım belgeleri verildikten sonra, kendi kategorilerinde ilk 3'e giren öğrenciler ödüllerini Okul Müdürü Erdem Üzam'dan aldılar.

Kampüsler Arası Satranç Turnuvası'na katılan ve dereceye giren tüm öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz...

                                                                                                                            

 





Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
06 Mayıs 2013, Pazartesi 13:04
Okunma
:
2.158 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları