Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Jurassic Land'da Dinozor Çağına Yolculuk
Jurassic Land'da Dinozor Çağına Yolculuk
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji 6. Sınıf öğrencileri, Forum İstanbul'da yer alan Jurassic Land'i gezerek, dinozorların dünyasını keşfettiler.

Okyanus'ta yaparak yaşayarak öğreten ders etkinlikleri devam ediyor. Çeşitli gezilerle öğrenmenin kalıcılığını arttırmak amaçlanıyor.

Bahçeşehir Okyanus Koleji 6. Sınıf öğrencileri, 28 Şubat 2014 Cuma günü Fen ve Teknoloji Öğretmenleri ile Forum İstanbul'da bulunan Jurassic Land'e gittiler.

5 Boyutlu Sinema ile Dinozarlar Dünyası

Gezide dinozor iskeleti ve maketlerini gören öğrenciler, tarih öncesinde yaşamış olan bu dev canlıların yaşam alanlarını, çeşitlerini, kuluçka dönemlerini, nasıl tedavi edildiklerini ve kazı alanlarını öğrenme fırsatı buldular.

Dinozorların dünyasında keyifli bir gün geçiren öğrenciler, günümüze kadar gelen kalıntıları bulmak için kazı yapılan alanları incelediler, ardından da 5 boyutlu sinema ile dinozorları keşfe çıktılar.

Yaralanan dinozorları ziyaret ederek, sağlık durumları hakkında bilgi aldılar.

Yeni doğan ünitesinde dinozor yumurtalarını inceleyip, yeni doğan dinozorlarla karşılaştırdılar. Etçil, otçul dinozorları yakından görme fırsatı yakaladılar.


Haber
:
Nurhan Baldiş
Editör
:
Nurhan Baldiş
Tarih
:
06 Mart 2014, Perşembe 08:50
Okunma
:
2.490 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları