Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | İncek Okyanus Koleji Öğrencileri Yerli Malı Tutum Ve Yatırım Haftası Etkinliğinde
İncek Okyanus Koleji Öğrencileri Yerli Malı Tutum Ve Yatırım Haftası Etkinliğinde
  • Paylaş
İncek Okyanus Koleji Öğrencileri Yerli Malı Tutum Ve Yatırım Haftası Etkinliğinde

İncek Okyanus Koleji Öğrencileri Yerli Malı Haftası kapsamında evlerinden çeşitli yiyecekler ve içecekler getirdi. Yerli malları sergilendi ve çocuklar memleketlerine ait yiyecek içecek,kıyafet benzeri ürünleri tanıttı. Bu şekilde çocuklar hem eğlendi hem öğrendi hem de yemek eşliğinde hoş sohbet ederler.
Bu hafta süresince tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve ''yerli malı kullanmanın önemi'' vurgulandı. İnsanların parasını, malını, eşyalarını, zamanını ve sağlığını gerektirdiği gibi korumak ve dikkatli kullanmasına tutumlu olması gerektiği konusuna değinildi. İhtiyaçlara harcandıktan sonra artakalan para ile yatırım yapmanın önemi üzerinde duruldu.Tüketilecek ürünlerin ülkede üretilen ürünlerden seçilmesinin gerekliliği anlatıldı,869 barkod numarasının önemine değinildi.Bu şekilde ülkemizin zenginliklerinin artması amaçlandı. Ayrıca bilinçli tüketicilik konuları üzerinde durularak Yerli malı tutum ve yatırım haftasını önemi öğrencilere aşılanmış oldu.


Haber
:
Gözde Dereli
Editör
:
Yeliz Polat
Fotoğraf
:
Gözde Dereli
Tarih
:
14 Aralık 2021, Salı 21:06
Okunma
:
680 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları