Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | İncek Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 2. Sınıf Öğrencileri Yazar Buluşmasında!
İncek Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 2. Sınıf Öğrencileri Yazar Buluşmasında!
  • Paylaş
İlkokul Kademesi 2. sınıf öğrencilerimiz okudukları "Göz Kırpan Yıldız" kitabının yazarı Nural Birden ile tanışma fırsatı buldular.

Öğrencilerimiz okudukları "Göz Kırpan Yıldız" kitabının yazarı Nural Birden ile tanışma fırsatı buldular. Nural Birden'e kitap ile ilgili merak ettikleri soruları soran öğrencilerimiz yazarımız ile keyifli vakit geçirip, kitap ile ilgili etkinlikler yapıp, sohbet etme fırsatını buldular. Okudukları kitap doğrultusunda yazarımız ile birlikte öğrencilerimiz kendi evrenlerini oluşturdular. Her biri ayrı bir gezegen, gök cismi resimleyen öğrencilerimiz kendi evrenlerini oluştururken oldukça keyifli zaman geçirdiler. Etkinlik sonrasında yazarımıza kitaplarını imzalatma fırsatını bulan öğrencilerimiz daha sonrasında Nural Birden ile fotoğraf çekilerek unutamayacakları güzel bir anı daha oluşturmuş oldular. "Göz Kırpan Yıldız" kitabımızın yazarı Sayın Nural Birden'e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.


Haber
:
Ceren Sıla Bilgilioğlu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Ömer Faruk Keskin
Tarih
:
18 Aralık 2018, Salı 23:41
Okunma
:
629 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları