Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | İncek Kampüsünde Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 102. Yıldönümü Kutlandı
İncek Kampüsünde Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 102. Yıldönümü Kutlandı
  • Paylaş
İncek Okyanus Koleji'nde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinliği

"Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki Çanakkale Muharebeleri'ni kazandıran da bu yüksek ruhtur." Mustafa Kemal ATATÜRK

İncek Okyanus Koleji'nde Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün  102. yıldönümü, çeşitli etkinliklerle kutlandı. 

"Bir Destandır Çanakkale" 

Anma etkinliği, lise kademesi  Tarih Öğretmeni Serkan Gürlek'in günün anlam ve önemine dair konuşmasıyla başladı. Serkan Gürlek konuşmasında: "Çanakkale geçilmezdi, geldikleri gibi giderler'' dendi ve geldikleri gibi gittiler. Bu anlamda tam anlamıyla bir destandır Çanakkale. Bugün bu topraklarda nefes alabiliyorsak bunu, topraklarımızı kanlarıyla sulayan o eşsiz ruhlara, o yüce atalarımıza borçluyuz. Bunun kıymeti iyi bilinmelidir." dedi.

Şiirler ve ilkokul korosuyla devam eden programda ortaokul öğrencilerinin hazırladığı Çanakkale piyesi de oldukça ilgi topladı. Son olarak, hazırladıkları oratoryoyla sahneye çıkan lise kademesi öğrencileri, seyircilere duygu ve coşku dolu anlar yaşattı.

Çanakkale Zaferi'mizin 102. yılını kutluyor ve bu zafer uğrunda can vermiş tüm şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz.


Haber
:
Filiz KARGI PEHLİVAN
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Esra KIRTAY, Gizem EROĞLU
Tarih
:
21 Mart 2017, Salı 13:23
Okunma
:
1.061 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları