Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Halkalı Okyanus Kolejinde "Çocuklarda Kaygı ve Kaygıyı Anlama Anne-Baba Atölyesi" Yapıldı
Halkalı Okyanus Kolejinde "Çocuklarda Kaygı ve Kaygıyı Anlama Anne-Baba Atölyesi" Yapıldı
  • Paylaş
30 Nisan Salı günü "Çocuklarda Kaygı ve Kaygıyı Anlama Anne-Baba Atölyesi" etkinliği gerçekleştirildi.

Okyanus Kolejleri İlkokul Kademesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi tarafından yürütülen "Anne-Baba-Çocuk Atölyesi" projesi Halkalı Okyanus Koleji’nde devam etmektedir. İlkokul kademesi velilerinden ve öğrencilerinden oluşan gruplarla, rehber öğretmenlerin liderliğinde yürütülen çalışma gerçekleştirilmiştir.

Velilerden ve öğrencilerden oluşan gruplarla yürütülen “Çocuklarda Kaygı ve Kaygıyı Anlama” konulu atölye çalışması 2 oturumda gerçekleştirildi. Birinci oturumda Psikolog Aynur Taşçı tarafından interaktif sunum yapıldıktan sonra, ikinci oturumda da Psikolog Kübra Kurt eşliğinde velilerimiz ile birlikte anne-baba olma deneyimleri paylaşılarak, yaratıcı drama etkinlikleri gerçekleştirildi.


Öğrencilerimiz ile yapılan çalışmada Psikolog Arzu Haliloğlu eşliğinde yaratıcı drama etkinliklerinin yanı sıra, kaygıyı anlama ve baş etmeye yönelik çalışmalar ile farkındalık çalışması yapıldı. Çalışmanın sonunda öğrenci ve veliler bir araya geldiler ve ortak paylaşım ile aile etkinliği gerçekleştirdiler.

Velilerimiz ve öğrencilerimiz atölye çalışması sonunda memnuniyetlerini dile getirerek farkındalık sağladılar. Öğrencilerimizin elinden, velilerimiz katılım sertifikalarını aldılar.

 


Haber
:
Merve Kalyoncu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Merve Kalyoncu
Tarih
:
07 Mayıs 2019, Salı 14:11
Okunma
:
678 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları