Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Güneş Grubu İngilizce Bilingual Dersinde “The Farmyard Jamboree” Hikayesini Dinleyip Animal Dice Etkinliği Yaptı
Güneş Grubu İngilizce Bilingual Dersinde “The Farmyard Jamboree” Hikayesini Dinleyip Animal Dice Etkinliği Yaptı
  • Paylaş
Güneş grubu 06.03.2019 Çarşamba günü İngilizce Bilingual dersinde The Farmyard Jamboree hikayesini dinledikten sonra Animal Dice (hayvan küpü) oluşturup birbirlerine sorular sordular.

Öğrenciler önce çiftlik hayvanlarını (sheep, horse, chicken, cow, duck) genel olarak tekrar ettikten sonra The Farmyard Jamboree adlı hikaye kitabını incelediler. Hikayede geçen hayvan isimlerini, sayılarını, renklerini ve çıkardıkları sesleri tekrar ettikten sonra bu hayvanların yavrularına verilen isimleri öğrendiler. Daha sonra The Farmyard Jamboree şarkısını dinleyip birlikte söylemeye çalıştılar ve dans ettiler. Ardından Miss Merve’nin hazırladığı “Animal Dice” etkinliği için önce kağıtlardaki hayvanları kesip boyadılar ve küp/zar şeklini oluşturmaya çalıştılar. Oluşturdukları zarı havaya atıp tekrar yakaladıklarında gördükleri hayvanın ismini söyleyip çıkardığı sesi taklit ettiler. Böylece Güneş grubu öğrencileri hayvanlar temasını tekrar ederek keyifli bir ders işlemiş oldu.


Haber
:
Merve VATAN
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Merve VATAN
Tarih
:
08 Mart 2019, Cuma 09:12
Okunma
:
555 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları