Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün Öğrenci Sunumları
Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün Öğrenci Sunumları
  • Paylaş
Kemerburgaz Okyanus Koleji Ortaokul Rehberlik Birimi Olarak Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün Projesi Öğrenci Sunumları Gerçekleştirildi.

20 Ekim 2017 Cuma günü 5. sınıf öğrencilerimiz ile konferans salonunda Rehberlik Birimi projemizin ilk basamağı olan öğrenci meslek tanıtım sunumlarımız tamamlandı. Büyüyünce ne olmak istiyorsun? Sorusuyla başlayan yolculuğumuzda, öğrencilerimizden gelecekte olmak istedikleri meslekler ile ilgili bilgiler alındıktan sonra merak uyandıran meslekler üzerine gerçekleştirilen sunumda mesleklerle ilgili detaylı bilgiler paylaşıldı. Seminerde tüm 5. Sınıf öğrencilerimiz mesleklerle ilgili merak ettikleri sorulara cevaplar buldu. Hazırlık sürecinin heyecanı sunumlar sırasında da devam etti. Öğrencilerimizin gelecekte daha emin adımlarla yürümelerini sağlayacak projemizde bir sonraki adımda meslek sahiplerini çalışma ortamlarında ziyaret ediyor olacağız.

Öğrencilerimizi sunumları için tebrik eder, katılım ve destek gösteren velilerimize teşekkürlerimizi sunarız.


Haber
:
Tolga Özdemir
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Damla Bozkuş,Canan Hansoy
Tarih
:
25 Ekim 2017, Çarşamba 12:44
Okunma
:
868 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları