Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Fatih Okyanus Koleji Öğrencileri Münazara Etkinliğinde
Fatih Okyanus Koleji Öğrencileri Münazara Etkinliğinde
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji Edebiyat Zümresinin düzenlediği Münazara Yarışmasının ilk turunda,Bayrampaşa Okyanus Koleji Lisesi ve Fatih Okyanus Koleji Lisesi öğrencileri karşı karşıya geldi.

Fatih Okyanus Koleji Kültür Edebiyat Kulübü'nün düzenlemiş olduğu münazara yarışmasının ilk turu 8 Ekim 2018 Pazartesi günü gerçekleştirildi. Yarışmada Fatih Okyanus Lise öğrencileri ile Bayrampaşa Okyanus Koleji Lise öğrencileri kıyasıya mücadele etti. Münazarada, Bayrampaşa şubesi öğrencileri “Suçların önlenmesinde değerler daha etkindir.” tezini savunurken, Fatih şubesi öğrencileri ise “Suçların önlenmesinde yasalar daha etkindir.” tezini savundu. Her iki gruptaki öğrenciler gerek konuya hakimiyet gerekse kullandıkları görseller anlamında jüri üyelerinin ve izleyicilerin beğenisini topladı. Bu çekişmeli ve eğlenceli yarışmanın galibi olan Fatih Okyanus Koleji öğrencileri bir sonraki tura yükselmenin mutluluğunu yaşayarak günü tamamlamış oldu.


Haber
:
Fuat Aydın
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Kübra ÇAKMAKTAŞ
Tarih
:
13 Ekim 2018, Cumartesi 10:15
Okunma
:
833 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları