Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Fatih Okyanus Anaokulu'nda "En Sevdiğim Pasta" Yarışması
Fatih Okyanus Anaokulu'nda "En Sevdiğim Pasta" Yarışması
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri'nin yeni kampüslerinden Fatih Okyanus Koleji Anaokulu'nda düzenlenen Pasta Yarışması'nda minikler ve velileri, en güzel pastayı yapmak için yarıştılar.

Hünerli ellerden en güzel pastalar...

Fatih Okyanus Koleji Anaokulu'nda 16 Kasım 2013 Cumartesi günü, veli ve öğrencilere yönelik çok özel bir yarışma düzenledi.

Tüm Pastacılar Derneği Başkanı Emin Aydemir ve Deneyimli Chef Ataman Ünal'ın katkılarıyla gerçekleştirilen pasta yarışması öncesinde özel bir gösteri sunuldu.

Deneyimli ustalar, katılımcı minikler ve velilere pasta yapımının inceliklerini gösteren küçük bir şov sundular. Minikler pasta yapımını eğlenerek öğrenirken, daha sonra Emin Aydemir'in yönergeleri doğrultusunda pasta yarışması başladı.

Temizlik, düzen, görünüm, lezzet gibi bir çok önemli kriter göz önüne alınan yarışmada, yarışmacılar 40 dakikalık süreyi özenle kullanarak pastalarını bitirdiler.

Ustalar tüm yarışmacıları titizlikle puanladıktan sonra, bu kadar çok özenli pastanın arasında derecelendirme yaparken oldukça zorlandılar.

"En Sevdiğim Pasta Yarışması"nın birincisi Yıldızlar Sınıfı'ndan İğde Su Radar, ikincisi Balıklar Sınıfı'ndan Ecrin Naz Sayer, üçüncüsü Kuşlar Sınıfı'ndan Eymen Gezer ve velileri oldu.

Tüm velilerimize ve pasta ustalarımıza katılımlarından dolayı teşekkür eder, dereceye girenleri kutlarız...

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
19 Kasım 2013, Salı 14:58
Okunma
:
3.290 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları